Supersnel internet van Billi

Waar wacht je nog op?

Met het ganse gezin online via tablet, smartphone, laptop of de nieuwste gameconsole.  Dat kan allemaal zorgeloos en zonder snelheidsverlies met Internet Complete of Internet Max.  Je surft draadloos en onbeperkt met de high speed wifi modem van Billi.

Om ervoor te zorgen dat je ten volle kan genieten van je internet bij je thuis, neemt één van onze gecertificeerde technici de volledige installatie en activatie op zich.   Stap je over van een andere operator, dan regelen wij de volledige overstap. Het enige wat je hoeft te doen is online je bestelling plaatsen.

  • Snelheid
  • Downloadvolume
  • Draadloos internet
  • Proximus telefoonlijn inbegrepen
  • Bellen naar Billi
  • Tarieven Vaste Telefonie
  • GRATIS HD telefoonlijn
  • Gratis Helpdesk

Een Billi telefoonlijn is gratis inbegrepen in je maandelijkse abonnement, je bespaart dus meer dan €20 per maand door over te stappen naar Billi.

De High Speed modem van Billi huur je voor €4,00 per maand of je koopt hem aan voor €99,00 (i.p.v. €200).

* Gelieve het artikel 11 van onze algemene voorwaarden te raadplegen, betreffende onze betalingswijze.

** De aangegeven snelheden zijn louter indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken.
    De werkelijke snelheid is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de interne bekabeling van de gebruiker.

Promotie studenten September 2017: Je geniet van een korting van 5% op alle Billi-abonnementen op vertoon van je studentenkaart gedurende 1 academiejaar. Actie onder voorwaarden en enkel geldig voor studenten en zowel voor nieuwe als bestaande klanten.  Deze actie is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of promoties.  Inschrijven kan tot en met 31/12/2017 via de website of per e-mail naar sales@billi.be.

Alle Billi tarieven zijn inclusief btw.

Waar vind je Billi in jouw buurt?

In diverse verkooppunten geeft een medewerker je meer uitleg over de producten en diensten van Billi. Voer je postcode in en je ziet meteen waar je een Billi verkooppunt kan vinden.