Internet Max

Supersnel internet voor thuis

Internet Max
€ 45,00 per maand*

100 Mbit/s supersnel internet

Een internetaansluiting voor de “heavy user”, die je toelaat om met meerdere personen tegelijkertijd, razendsnel en zonder verlies van snelheid te surfen.  Of je de exacte snelheid haalt, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de binnenbekabeling bij je thuis.

Wij verhuren je een wifi modem, of je koopt hem aan. Dit is een router en modem in één. Hiermee maak je bedraad of draadloos verbinding met internet.

Toegang tot de Billi spots**

Met de draadloze wifi modem van Billi kun je veilig draadloos internetten op al je smartphones of tablets of computers. Zodra je bij vrienden, familie of andere abonnees met een Billi wifi modem binnenstapt ben je automatisch verbonden met wifi.

Breid je abonnement uit met extra opties

Een Billi telefoonlijn is gratis inbegrepen in je maandelijkse abonnement, je bespaart dus meer dan €20 per maand door over te stappen naar Billi.  Bovendien bel je aan zeer voordelige tarieven en kan je één of meerdere voordelige packs toevoegen aan je abonnement.

Wanneer leveren jullie mijn pakket?

Als je vandaag online bestelt, zorgen wij dat je binnen 3 tot 10 werkdagen onze diensten kunt gebruiken. Binnen die periode gaan we je Billi internet activeren en sturen we een Billi technieker langs. Mocht je je diensten op een latere datum willen activeren, dan geef je dit gewoon aan ons door.

Overstappen naar Billi is simpel

Stap nu over naar Billi en wij regelen samen met jou de overstap van je huidige internet abonnement. Je hoeft maar één ding te doen en dat is online bestellen.

Installatie van je nieuwe pack

Eén van onze gecertificeerde technici neemt de volledige installatie en activatie van je nieuwe Billi pack op zich.  Onze monteur komt bij je langs en zorgt ervoor dat alles perfect werkt.

Je bestelling

Maandelijkse kosten

Internet Max€ 45,00
  • 100 Mbit/s Internet
  • Wifi Modem
    (€ 4,00 / maand of € 99,00 éénmalig)
  • Inclusief Proximus-lijn

Eénmalige kosten

Activatiekosten€ 49,00
Installatiekosten€ 50,00
Bestellen

Hulp nodig bij het bestellen?

Laat hier je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk gratis terug.

Chat live

Heb je hulp nodig of wens je meer informatie over een product? Chat live met onze klantendienst.

start chat gesprek

* Gelieve het artikel 11 van onze algemene voorwaarden te raadplegen, betreffende onze betalingswijze.

** Vanaf 2018

Voor dit pakket geldt een minimum contractduur van 12 maanden en het contract kan niet verbroken worden tijdens de eerste zes (6) maanden.  Raadpleeg artikel 13 van de algemene voorwaarden betreffende de opzegvoorwaarden.

Alle Billi tarieven zijn inclusief btw.

Waar vind je Billi in jouw buurt?

In diverse verkooppunten geeft een medewerker je meer uitleg over de producten en diensten van Billi. Voer je postcode in en je ziet meteen waar je een Billi verkooppunt kan vinden.