Cloud Oplossingen van Billi

Vertrouw het beheer van uw IT-infrastructuur toe aan Billi.
We zoeken samen met u naar een oplossing op maat.

Billi biedt cloud oplossingen aan op maat.

Verbeter uw business met een schaalbare en veilige IT-infrastructuur. Dankzij onze cloud oplossingen en de Billi expertise bent u altijd online.

Virtual Desktop

Met Billi Virtual Desktop heeft u op elk moment van de dag toegang tot al uw applicaties, mails en office programma’s. Veilig onder gebracht in Billi’s datacenter.

ontdek het nu

Billi Active Cloud

Billi Active Cloud groeit mee met uw bedrijf. Maak snel servers aan met het eenvoudige Billi controlepaneel en installeer eenvoudig nieuwe software!

ontdek het nu

Webhosting

Breng uw website online met Billi Webhosting en maak gebruik van de ruime back-up en opslag mogelijkheden. Billi garandeert 24u monitoring.

ontdek het nu

Online Back-up

Maak een Back-up van uw klanteninformatie, ordergegevens en productdata dankzij Billi’s Online Back-up formule. Snel en gebruiksvriendelijk.

ontdek het nu

Cloud Office

Dankzij Billi CloudOffice hebben werknemers overal toegang tot Microsoft Office. Vergaderen, documenten delen en samenwerken is zeer eenvoudig.

ontdek het nu

Domeinnamen

Registreer nu uw domeinnaam. Een nieuwe domeinnaam is gemakkelijk te herkennen en verhoogt de vindbaarheid van uw website.

ontdek het nu

Waar vind je Billi in jouw buurt?

In diverse verkooppunten geeft een medewerker je meer uitleg over de producten en diensten van Billi. Voer je postcode in en je ziet meteen waar je een Billi verkooppunt kan vinden.