Billi Cloud Telefonie

We bieden telefonieoplossingen op basis van de nieuwste VoIP technologieën.
Vanuit ons beveiligde datacenter bieden wij de meeste uiteenlopende functionaliteiten.

vanaf € 12,00 / maand

Uw telefonie overal op elk moment van de dag.

Telefoneren met de Cloud telefonie oplossing van Billi is telefoneren met verstand, want als ondernemer wilt u de beste kwaliteit aan de beste prijs.

Billi zakelijke telefonie is dan ook tot 70% goedkoper dan telefoneren via Proximus of Telenet. We zijn er zeker van dat u dit als verstandige ondernemer weet te appreciëren.

Vervang vandaag nog uw bestaande telefooncentrale door een Billi Cloudcentrale.

Billi Cloud Telefonie

Gebruikers Prijs per gebruiker Virtuele telefooncentrale Wachtmuziek Mailboxes Tijdsgestuurd Huur telefoontoestel
Hulp nodig bij uw keuze?
Bel ons op het nummer 022 900 900
             
Billi Business
Gebruikers1 – 20 Prijs per gebruiker€ 9,50 / maand Virtuele telefooncentrale Wachtmuziek Mailboxes Tijdsgestuurd Huur telefoontoestel€ 5,00 / maand
Setup & installatie per toestel
Tarieven geldig met Billi zakelijk internet
€ 25,00
éénmalig
             
Billi Corporate
Gebruikers20 – 200 Prijs per gebruiker€ 7,50 / maand Virtuele telefooncentrale Wachtmuziek Mailboxes Tijdsgestuurd Huur telefoontoestel€ 5,00 / maand
Setup & installatie per toestel
Tarieven geldig met Billi zakelijk internet
€ 25,00
éénmalig

Tarieven

Onderling bellen Nationaal vaste lijn Nationaal mobiele lijn Internationale vaste lijn
gratis €0,015 € 0,025 € 0,10

Voordelig

Dankzij de Cloud telefooncentrale oplossing van Billi kunt u uw dure telefooncentrale vervangen door een Cloud Telefooncentrale die alle (en meer) functionaliteiten van een klassieke telefooncentrale bezit. Dankzij een gratis jaarlijkse upgrade beschikt u tevens steeds over de nieuwste technologieën.  Geen onderhoud en nooit meer investeren in een nieuwe telefooncentrale.

Controle

De Cloud telefooncentrale van Billi is de ideale oplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen, thuiswerkers of remote personeel. Alles wat u nodig heeft is een IP telefoon en internetverbinding. Billi voorziet u van alle functionaliteiten van een traditionele telefooncentrale zonder de dure investering in een fysieke centrale.

  • Voordelig bellen voor een vast bedrag per werkplek, per maand. 
  • Controle over uw eigen bereikbaarheid via een online beheertool. 
  • Eenvoudig aan te passen aan uw bedrijfssituatie

Beheer door Billi

Een volwaardige ‘managed’ telefooncentrale voor lagere belkosten:

Een PABX of PBX is een telefooncentrale die door een bedrijf privé beheerd wordt. Het lijkt op een huistelefooncentrale, maar er kunnen veel meer toestellen (enkele honderden) worden aangesloten. Bedrijven lopen aan tegen de hoge kosten en het onderhoud van een traditionele PBX of PABX. De Billi Cloud telefooncentrale is voor deze bedrijven de ideale oplossing.

Naast telefoons is het mogelijk om ook faxmachines, modems en andere communicatiemiddelen aan een PBX te verbinden. Een traditionele PBX of PABX bevindt zich fysiek in een bedrijf en verbindt van daaruit interne telefoongesprekken maar ook buitenlijnen. De IP PBX van Billi heeft dezelfde mogelijkheden als een traditionele PBX, maar de telefooncentrale bevindt zich in één van onze beveiligde datacenters. Tegen zeer lage kosten heeft u de beschikking over een professionele telefooncentrale.

Raadpleeg onze internationale tarieven voor internationaal bellen buiten uw bundel.

Alle vermelde Billi tarieven zijn exclusief BTW

Waar vind je Billi in jouw buurt?

In diverse verkooppunten geeft een medewerker je meer uitleg over de producten en diensten van Billi. Voer je postcode in en je ziet meteen waar je een Billi verkooppunt kan vinden.