Billi Internet

Hoge snelheden en de beste service
voor een vast maandelijks bedrag.

vanaf € 50,00 / maand

Zakelijk en betrouwbaar Internet

Zakelijk internet van Billi geeft u de zekerheid van een stabiel en betrouwbaar netwerk. Niet enkel is de kwaliteit gegarandeerd, tevens is onze supportdienst er voor u – als ondernemer.

De veiligheid van alle verbindingen is volkomen gegarandeerd. Het besloten netwerk van Billi maakt gebruik van MPLS-technologie – in tegenstelling tot een traditioneel IP netwerk – om het communicatieverkeer van elke klant af te schermen. Onze backbone is flexibel en ons MPLS-netwerk zorgt er voor dat verbindingen zonder onderbreking kunnen worden omgeleid.

Alle IP-netwerkapparatuur is via minimaal twee paden verbonden en beschikt over redundante voedings- en verwerkingsvoorzieningen.

Billi Internet

Snelheid Zakelijke WiFi Modem Downloadvolume Draadloos internet Vast IP adres Zonder Proximus telefoonlijn Online helpdesk
Hulp nodig bij uw keuze?
Bel ons op het nummer 022 900 900
             
Billi Office
Snelheid tot50 Mbps / 10 Mbps Zakelijke WiFi Modem DownloadvolumeOnbeperkt Draadloos internet Vast IP adres Zonder Proximus telefoonlijnU bespaart
€ 19,95
Online helpdesk
Repair service 8 x 5 x NBD SLA
€ 50,00
per maand
             
Billi Office Pro
Snelheid100 Mbps / 15 Mbps Zakelijke WiFi Modem DownloadvolumeOnbeperkt Draadloos internet Vast IP adres Zonder Proximus telefoonlijnU bespaart
€ 19,95
Online helpdesk
Repair service 8 x 5 x NBD SLA
€ 80,00
per maand

Tot 100 Mbit/s supersnel internet

Een internetverbinding afgestemd op de veeleisende professionele gebruiker, die u de mogelijkheid biedt om met meerdere personen tegelijkertijd en zonder verlies van snelheid te werken. De exacte snelheid is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw interne bekabeling.

Levering van uw pack

Als u vandaag online bestelt, zorgen wij dat u binnen de 3 tot 10 werkdagen onze diensten kunt gebruiken. Binnen die periode activeren wij uw Billi internet en sturen we een Billi technieker langs. Mocht u uw diensten op een latere datum willen activeren, dan geeft u dit gewoon aan ons door.

Overstappen naar Billi is simpel

Stap nu over naar Billi en wij regelen samen met u de overstap van uw huidige internet-abonnement. U hoeft maar één ding te doen en dat is online bestellen.

Installatie van uw nieuwe pack

Eén van onze gecertificeerde techniekers komt bij u langs en neemt zowel de installatie als de activatie van uw nieuwe Billi pack voor zijn rekening.

Alle Billi tarieven zijn ex. BTW

Waar vind je Billi in jouw buurt?

In diverse verkooppunten geeft een medewerker je meer uitleg over de producten en diensten van Billi. Voer je postcode in en je ziet meteen waar je een Billi verkooppunt kan vinden.